Om Fotograf Sarah-Simone

Min baggrund

Mit navn er Sarah-Simone, jeg er 35 år og er bosat i Store Fuglede, et sted langt ude på landet mellem Slagelse og Kalundborg, sammen med min skønne familie.

Så længe jeg kan huske, har jeg haft en stor interesse for både fotografi, billederedigering og grafisk arbejde. Derfor føler jeg mig ovenud lykkelig over, at jeg nu kan gøre dette til min levevej.

Jeg håber at I vil booke mig til, at forevige jeres skønne stunder – der er næsten ikke en opgave jeg siger nej til og jeg vil altid prøve at gøre mit ypperste for at netop du får dine ønsker indfriet 📸

I må have en dejlig dag og kontakt mig endelig hvis der er spørgsmål eller nysgerrighed – jeg er ikke spor farlig 😉

Følg med på sociale medier

Jeg er også på Facebook og Instagram! Det vil gøre mig super glad, hvis du ville tage et kig på min Facebook og Instagram, hvor jeg løbende lægger billeder op af mit arbejde fra min hverdag.  

Brug for en fotograf i Vestsjælland?

Står du og har brug for en kreativ og professionel fotograf i Slagelse, Korsør, Gørlev, Høng og andre egne af Vestsjælland? Så er du meget velkommen til at kontakte mig for at høre mere om hvordan jeg kan løfte netop din fotograferingsopgave. Jeg ser frem til at høre fra dig.